جستجو در سایت
اطلاعات تماس
an image
گروه صنعتی ضمیری.
پست الکترونیک:
info@Green-pack.ir

تلفن :‌ 05117622187
همراه :‌09154244031
همراه :‌09155177958

معايب سيلاژ ذرت

سیلاژها نیاز به محل نگهداری به نام سیلو هستند که کم دقتی جزئی در این محل ، باعث از بین رفتن سیلاژ می شود. از مشکلات سیلوی سنتی علوفه می توان به افت بالای تناژ علوفه ذخیره شده اشاره کرد که با توجه به نحوه سیلو کردن علوفه، شرایط محیطی و آب و هوای منطقه و همچنین شرایط نگهداری سیلوی علوفه، از 30 تا 40 درصد از کل علوفه ذخیره شده از بین می رود. از دست رفتن شیرابه ، عصاره و مواد مغذی علوفه‌ی سیلو شده ، عدم امکان پرس کردن حاشیه سیلوی علوفه و در نتیجه هدر رفت تمامی حاشیه سیلوی علوفه به دلیل رسیدن هوا و کپک و قارچ زدن علوفه آن قسمت، عدم بدست آمدن یک سیلوی علوفه یکنواخت، عدم رعایت بهداشت در مراحل راه اندازی ، مشکلات نگهداری و بهره برداری از سیلوی علوفه و هزینه های بالای احداث و راه اندازی سیلوی علوفه از مشکلات و معایب دیگر ذخیره علوفه توسط سیلو است.