جستجو در سایت
اطلاعات تماس
an image
گروه صنعتی ضمیری.
پست الکترونیک:
info@Green-pack.ir

تلفن :‌ 05117622187
همراه :‌09154244031
همراه :‌09155177958

تاريخچه سيلو ذرت

سابقه سیلو کردن علوفه به 1200 سال قبل از میلاد مسیح بر می گردد. گوفارت کشاورزی فرانسوی بود که بنیانگذار سیلوکردن مدرن به حساب می آید.سیلوکردن در آمریکا ، با استقبال بالایی روبرو شد زیرا در این کشور ذرت بومی وجود داشت.سیلو از نام یونانی sirosبه معنای چاله ،گرفته شده و به معني محلی در دل زمین است که در آن ذرت انبار می شود. سیلاژ ماده ای است که از گیاهان با رطوبت بالا ، طی مراحل تخمیر کنترل شده ایجاد می شود. به طور کلی سیلاژ ها را در فصل گرم سال آماده و در فصل سرد سال مصرف می کنند . البته هیچ محدودیت زمانی برای استفاده از سیلاژ وجود ندارد ولی به دلیل عدم وجود علوفه تازه در فصل سرد سال ، بیشترین میزان مصرف سیلاژ در زمستان صورت می گیرد. سیلاژ روشی است که عمر زیادی دارد و سیلاژ برای مدت ها برای دام قابل استفاده است از طرفی سیلو کردن مواد مانع از فساد آنها می شود. ذرت به عنوان یک علوفه با انرژی بالا کشت می‌گردد. میزان ماده خشک تولید شده در هر بار برداشت بسیار خوب بوده و حدود 10 تن ماده خشک در هر هکتار است. نحوه سیلو کردن علوفه از جمله موارد پر اهمیت و تعیین کننده در سلامت و صرفه جویی در مصرف علوفه دامداری ها می باشد