جستجو در سایت
اطلاعات تماس
an image
گروه صنعتی ضمیری.
پست الکترونیک:
info@Green-pack.ir

تلفن :‌ 05117622187
همراه :‌09154244031
همراه :‌09155177958

اهداف بسته بندی

بسته بندی علم و فناوری محافظت از محصول برای نگهداری ، انبارش ، انتقال و توزیع، ذخیره، فروش و استفاده از آن است. بسته بندی شامل مراحل طراحی، ارزیابی، و تو لید بسته‌ها می شود امروزه مصرف علوفه بسته بندی شده در سراسر جهان رواج یافته و در ایران نیز مصرف آن با توجه به مشکلات ذخیره در سیلو های سنتی و مزایای استفاده از علوفه بسته بندی شده نسبت به سیلوی سنتی رو به افزایش است. عدم نفوذپذیری بسته یک فاکتور اساسی و مهم در طراحی بسته بندی است .محافظت در برابر عدم ورود اکسیژن، رطوبت، گرد و خاک ، اشعه ماورابنفش و حفظ کیفیت محتویات داخل بسته وطولانی شدن عمر آن یکی از مهمترین وظایف بسته بندی است . از محاسن استفاده از علوفه بسته بندی شده می توان به عدم افت تناژ اشاره کرد که پلاستیک استفاده شده در بسته بندی مانع از عبور نور خورشید از وکیوم و خارج شدن شیرابه علوفه شده و پرس کامل آن مانع از ماندن هوا در علوفه بسته بندی و درنتیجه فساد علوفه و به هدر رفتن آن می گردد از دیگر محاسن علوفه بسته بندی نسبت به علوفه ذخیره شده در سیلو، بهداشتی بودن آن است. علوفه بعد از برداشت به وسیله دستگاه چاپر مستقیما وارد دستگاه بسته بندی شده ، پرس و بسته بندی می گردد و از طرفی با توجه به پرس کاملی که بر علوفه اعمال شده و به وجود آمدن شرایط ایده آل سیلو یعنی همان شرایط بی هوازی سیلاژ علوفه کاملا سالم مانده و چون کپک و قارچ نمی زند دیگر با مشکلات تفکیک علوفه کپک و قارچ زده از علوفه سالم روبه رو نیستیم. در علوفه بسته بندی بر عکس ذخیره علوفه در سیلو های سنتی شیرابه ، عصاره و مواد مغذی در بسته های علوفه باقی می ماند. علوفه در دستگاه به طور کامل و با فشار زیاد پرس می شود و سیلاژ حاصل از تخمیر علوفه بسته بندی، سیلاژی یکنواخت است و تمامی نقاط علوفه داخل بسته ها یکسان تخمیر می شوند. در تمامی مراحل بسته بندی علوفه بهداشت رعایت می شود. در هر گوشه از دامداری و در دما و شرایط آب و هوایی مختلف میتوان علوفه بسته بندی شده را نگهداری کرد. علوفه بسته بندی بی نیاز از صرف هزینه برای احداث و راه اندازی سیلو و حتی انبار است و به راحتی به هر مکانی قابل جا بجایی ميباشد.